bunga

~menjadi hak mutlak ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

adik baby

Lilypie Pregnancy tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My Photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,isteri solehah kepada Tariq Huzairi serta bonda kepada zuriat-zuriat kami berdua,sangat simple,degil*suami sy cakap kalau tanya saya mampuih tak mengaku*sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan seorang isteri yang amat sygkan suami dan zuriatnya, pernah melalui zaman kehidupan PJJ kini sudah sebumbung.~saya sedang berusaha membina rumahtangga yang bahagia hingga ke syurga...dan berdoa semoga mendapat anak kembar :)

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak Tariq Huzairi dan Raihana Humaira,Aydina Malaeka Tihany dan zuriat yang sedang dikandung ini selama ia berada diatas muka bumi dan dalam rahimku ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Friday, May 27, 2011

sapaan rindu kali ini...

hye uols,
ini kali kedua hapdet untuk hari ni...
sangat gigihkan ^^
eh hari ini rasa rindu sangat oh bukan lagi sangat...tapi adalah tersangat!!!
macam la hari lain tak rindu...
rindu jugak,tapi hari ini lebih rindu...HAHAHA

rasa sunyi pula bila tiada incik huby di sini...
memang hari hari telefon tapi rasanya tetap tak sama!
bukan merungut tapi sekadar mahu berkongsi rasa.
memang indah,walaupun dah kawin tetap rasa seperti zaman bercinta.
tapi entah kadang kadang aku rasa perlu dia di sisi,rasa mahu dia sentiasa bersama,
mahu bercakap mengada-ngada,
mahu komplen bagai bagai secara beremosi,
mahu menangis di bahu dalam pelukan,
mahu entahlah...mahu macam macam...sampaikan rasa semua kemahuan itu cuma rasa untuk dia.

biarlah dia suka membebel,marah marah bagai tapi tak kisah,
dah dijadikan sifat kami begitu,
sorang sensitp sorang lagi jenis panas baran!
kalau tidak masakkan aku diciptakan sebagai tulang rusuk dia!
sungguh adil kan!!!

bukan nak dia pujuk atau apa cuma nak dia dengar macam selalu....macam bila dekat dekat
oh rindu sungguh tak tipu!

bila balik kerja bukak pintu pagar sendiri pun terasa okeh ;p.
selalu huby yang tolong bukak...
tak pun sebelum bukak pagar tu sengeh bertekak bagai beat sapa yang kena bukak gate.
padahal dah tau dah aku yang akan pergi bukak tapi kalau hari hujan
huby akan cakap "sayang tak payah keluar duduk diam diam dalam kereta kalau kena hujan nanti awak demam"
huh kalau hari ini hujan tak ada sapa yang akan cakap camtu...
nak atau tak keluar sendiri bukak pagar dan kena hujan
oh sangat tak sanggup kan?
eh tetiba manja gedik padahal dulu sebelum kawin kena hujan bagai atas motor pun rela!

rasa sangat penat drive sendiri lah *tetibe*
dan terus sms huby
"beb,balik la cepat rasa penat nak drive sendiri,i miss u a lot"
HAHAHA
terbaek kan wife macam aku!
padahal dah tau huby akan balik minggu depan...tapi TATAP mau sms begitu...
oh abaikan sikap perempuan gedik ini ye...

rasa nak pergi shoping pun malas
sebab musabab adalah kerana tiada siapa yang akan menolak troli
akan cakap beli itu jangan beli ini
dan yang paling penting tiada siapa nak jadi bank HAHAHA
padahal selalu pergi shoping yang keluar duit dari purse kaler pink juges...wallet kaler coklat
*yang ini mesti huby aku melompat hingga ke siling selepas membaca sebab tak habis duit aku p shoping!*

kenapa tetiba terkeluar post ni
mestilah sebab rindu....
sob..sob...sob +_+
eh uols bak mai pinjam timba sat...hidung aku dah kembong kempis tanda dah kuar air mata laaaaaaaa
*saja letak gambar posing malu malu meow nih...*


sekian,
terima kasih sudi baca...
kalau rajin titipkan lah komen uols ^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...