aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Tuesday, June 26, 2012

set bersalin nona roguy yang paling murah

Assalamualaikum ^^

Ni set bersalin Nona Roguy .
ceaser boleh pakai,normal pun boleh.
jadi kalau beli tak perlu susah-susah hati...sebab boleh guna pada kedua-duanya..




SET BERSALIN NONA ROGUY



PAKEJ MENGANDUNGI:

PhytoNatal - 90 biji
Akar Herbanika - 10 paket
Minyak Herbanika - 100 ml
Herbanika barut (krim) - 60gm
Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
Herbanika Lulur - 100gm



HARGA : RM365.00



OFFER : RM 310 ----> dengan PERCUMA:



1. Losyen Pati Halia

2. Minyak Telon
3. Barut bayi
4. Param
5. Pilis
6. Sabun Beras



anda juga boleh MENUKARKAN kesemua free gift di atas dengan bengkung Bodycare atau bengkung atika beauty


jika nak bengkung strap on pelangi yang boleh dipakai ketika ceaser rm350.00 including postage 

Dan ada lagi!!--> Free pos ke semenanjung Malaysia!



SABAH DAN SARAWAK TAMBAH RM8.00 UNTUK POS.

KESEMUA FREE GIFT DI ATAS ADALAH MILIK ANDA!
(SELAGI STOK MASIH ADA)
kalau tanak free gift diatas price hanya rm290 termasuk free postage untuk 
semenanjung

gambar free gift yang boleh dipilih::
  1. bengkung strap pelangi

    atau

bengkung bodycare

atau

bengkung atika beauty



atau
1. Losyen Pati Halia
2. Minyak Telon

3. Barut bayi
4. Param
5. Pilis
6. Sabun Beras


pilihlah yang mana satu ye antara keempat-empat ni atau tanak langsung free gift pun boleh :)

kalau tanak free gift price rm290.00 including postage.


kalau nak order boleh je terus ke page ::
RH bondababyshop


Insy.Allah akan dilayan...

sebab dapat ofer murah..jadi tak salah share dengan kawan-kawan kan...boleh jimat bajet bersalin kita kan.


sekian,
terima kasih sudi baca...



Ikhlas dari hati,

Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak.Aamiin ^^


Monday, June 25, 2012

sale hebat untuk diapers...



Assalamualaikum ^^
hi semua..nak share promosi pampers dekat supermarket di Malaysia...
promosi di Giant seluruh semenanjung Malaysia semperna birthday Giant ke-68. Promosi sah dari 15 Jun- 4 Julai 2012 :

PAMPERS Active Jumbo Pack - RM 29.90
PAMPERS Active Super Jumbo Pack - RM 41.99
HUGGIES TOTAL PROTECTION Jumbo Baby Diapers- RM 35.99
HUGGIES ULTRA Jumbo Baby Diapers- RM 34.99
HEY BABY Basic Plus- RM 25.99
DRYPERS WEE WEE DRY Jumbo Pack- RM 27.99
DRYPERS DRY PANTZ Jumbo- RM 28.99
DIAPEX Premium Jumbo Baby Pack- RM 36.99
*MAMY POKO Jumbo Pack - RM 36.99
MAMY POKO EASY FIT PANTS- RM 24.99
BABY LOVE NIGHT TAPE Mega Pack- RM 38.99 (2nd Buy at RM 34.99)
WHOOPEE - RM 26.99
Combo Deals - offer valid when purchase Both items : BABY LOVE GROW PANTS Jumbo Pack- RM 35.99 & PET PET Jumbo Pack -RM 26.99



Tesco pun ada sale untuk diapers:
Promosi dari 21 Jun- 4 Julai 2012

Combo Deals- HUGGIES TOTAL PROTETCTION Super Jumbo Pack & HUGGIES TOTAL PROTETCTION PANTS Regular Pack - RM 39.90
MAMY POKO Super Jumbo- RM 43.90
BABY LOVE NIGHT TAPE Pek Mega- RM 38.90
WHOOPEE+ Percuma 2's - RM 26.90
TESCO CHOICE MY BABY (Blue) - RM 27.90



gaji pun dah masukkan..so apalagiii..shoping la wei...hahaha



Sekian,
Terima Kasih sudi baca..

Ikhlas dari hati,
Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Walid dan Bonda kepada zuriat-zuriat kami yang soleh dan solehah.Semoga Tariq Huzairi cepat ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak-beranak.Semoga anakanda lahir dalam keadaan sihat,sempurna,selamat dan semoga aku bersalin normal...Aamin...   

Tuesday, June 5, 2012

ilham panggilan bonda.

Assalamualaikum ^^

Ramai yang bertanya aku kenapa aku suruh anak aku panggil aku bonda.
okeh...aku memang tak berkenan kalau anak aku panggil aku omak,ibu atau mumy...
lelaki kacak tu pulak...kata tanak la mama dengan papa.
makanya aku pun pilih panggil bonda dan beliau adalah walid.
since dari aku pregnant yang 1st lagi kami dah bahasakan diri kami macam tu.

aku memang minat orang panggil bonda..
ada orang kata bila tengok drama bonda dekat tv ke.
oh takkkk...itu the latest one.
ini sudah lama...
around 2006 or 2007 macam tulah...chanel 9 ada tayangkan cerita mutiara hatiku.
cerita indon..tapi siyes aku suka sangat...
budak tu rasanya nama nabila,nama watak dia dalam tu la...
dia panggil mak dia bundaaaaa,bunda....aku syok  tau...
sedangkan masa tu kenal lelaki kacak ni pun belum hahaha
amik kau..feling baik punya siap dah verangan nak suruh baby panggil apa...
so sekarang ni rasanya impian makin tercapai..alhamdulillah,syukur.

harap-harap nanti baby sebut dengan lancar panggil bonda dulu tau bukan panggil walid dulu :P

inilah pelakon mutiara hati tu..cerita indon....dulu masa pratikal kakak yang sorang tu suka sangat boh ringtone dia lagu mutiara hati ni...rancak dan best....
eh..tetiba rindu dekat kak wahida yang baik tu...



Sekian,
Terima kasih sudi baca....

Ikhlas dari hati,
Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Walid dan Bonda kepada zuriat-zuriat kami yang soleh dan solehah.Semoga Tariq Huzairi cepat ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak-beranak.Semoga anakanda lahir dalam keadaan sihat,sempurna,selamat dan semoga aku bersalin normal...Aamin...  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...