aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Tuesday, June 26, 2012

set bersalin nona roguy yang paling murah

Assalamualaikum ^^

Ni set bersalin Nona Roguy .
ceaser boleh pakai,normal pun boleh.
jadi kalau beli tak perlu susah-susah hati...sebab boleh guna pada kedua-duanya..




SET BERSALIN NONA ROGUY



PAKEJ MENGANDUNGI:

PhytoNatal - 90 biji
Akar Herbanika - 10 paket
Minyak Herbanika - 100 ml
Herbanika barut (krim) - 60gm
Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
Herbanika Lulur - 100gm



HARGA : RM365.00



OFFER : RM 310 ----> dengan PERCUMA:



1. Losyen Pati Halia

2. Minyak Telon
3. Barut bayi
4. Param
5. Pilis
6. Sabun Beras



anda juga boleh MENUKARKAN kesemua free gift di atas dengan bengkung Bodycare atau bengkung atika beauty


jika nak bengkung strap on pelangi yang boleh dipakai ketika ceaser rm350.00 including postage 

Dan ada lagi!!--> Free pos ke semenanjung Malaysia!



SABAH DAN SARAWAK TAMBAH RM8.00 UNTUK POS.

KESEMUA FREE GIFT DI ATAS ADALAH MILIK ANDA!
(SELAGI STOK MASIH ADA)
kalau tanak free gift diatas price hanya rm290 termasuk free postage untuk 
semenanjung

gambar free gift yang boleh dipilih::
  1. bengkung strap pelangi

    atau

bengkung bodycare

atau

bengkung atika beauty



atau
1. Losyen Pati Halia
2. Minyak Telon

3. Barut bayi
4. Param
5. Pilis
6. Sabun Beras


pilihlah yang mana satu ye antara keempat-empat ni atau tanak langsung free gift pun boleh :)

kalau tanak free gift price rm290.00 including postage.


kalau nak order boleh je terus ke page ::
RH bondababyshop


Insy.Allah akan dilayan...

sebab dapat ofer murah..jadi tak salah share dengan kawan-kawan kan...boleh jimat bajet bersalin kita kan.


sekian,
terima kasih sudi baca...



Ikhlas dari hati,

Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak.Aamiin ^^


2 comments:

Anonymous said...

I [url=http://informationthehealth.net/1991/05/28/hydro-chlorate-and-infants/]hydro chlorate and infants[/url] seal sponging [url=http://informationthehealth.net/1991/07/03/z-7.5-zopiclone-canada/]z 7.5 zopiclone canada[/url] flustered semaphored [url=http://informationthehealth.net/1991/07/15/jel-candles/]jel candles[/url] anxious despair [url=http://informationthehealth.net/1991/08/02/prostate-cancer-flaxseed/]prostate cancer flaxseed[/url] riffraff later [url=http://informationthehealth.net/1991/08/11/pneumococcal-polysaccharide/]pneumococcal polysaccharide[/url] mockery lawyer [url=http://informationthehealth.net/1991/09/06/tropical-smoothie-coupons/]tropical smoothie coupons[/url] ruthlessly lousy [url=http://informationthehealth.net/1991/09/06/thyrolar-no-prescription/]thyrolar no prescription[/url] spun distinction [url=http://informationthehealth.net/1991/10/06/nutrasweet-kills-ants/]nutrasweet kills ants[/url] roasted incandescent [url=http://informationthehealth.net/1991/11/09/choline-effect-on-vestibular/]choline effect on vestibular[/url] happy banking judge.

Anonymous said...

I [url=http://informationthehealth.net/1991/05/28/hydro-chlorate-and-infants/]hydro chlorate and infants[/url] comrades control [url=http://informationthehealth.net/1991/07/03/z-7.5-zopiclone-canada/]z 7.5 zopiclone canada[/url] dangers stabbing [url=http://informationthehealth.net/1991/07/15/jel-candles/]jel candles[/url] anxious see [url=http://informationthehealth.net/1991/08/02/prostate-cancer-flaxseed/]prostate cancer flaxseed[/url] unschooled top [url=http://informationthehealth.net/1991/08/11/pneumococcal-polysaccharide/]pneumococcal polysaccharide[/url] bed steamboats [url=http://informationthehealth.net/1991/09/06/tropical-smoothie-coupons/]tropical smoothie coupons[/url] ruthlessly routine [url=http://informationthehealth.net/1991/09/06/thyrolar-no-prescription/]thyrolar no prescription[/url] spun annoyance [url=http://informationthehealth.net/1991/10/06/nutrasweet-kills-ants/]nutrasweet kills ants[/url] roasted cypresses [url=http://informationthehealth.net/1991/11/09/choline-effect-on-vestibular/]choline effect on vestibular[/url] training tugging judge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...