aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Thursday, February 21, 2013

movie: Lagenda Budak Setan 2 "Katerina"



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله و بركات


Bila dak princess dah tidur,
aku bosan.
then tetiba terfikir nak layan cerita lagenda budak setan 2 KATERINA
oh...mula-mula tengok dah rasa sedih.
eh...okey aku emosi T_T

orang dah layan cerita ni berzaman...aku baru nak pulun.
haha
nampak sangat aku jenis naik kereta api tiket last kan.
for me,not bad cerita ni.
sangat best!
hurm,sebelum ni baca novel je.
okey,novel tu lelaki kacak tu punya!
eh eh eh...okey dia yang minat baca novel cerita ni.
terjebak layan pun sebab beliau.

also aku tergedik-gedik nak tengok cerita ni sebab brone palare.
why him?
oh memang,sebab rituuuuuu aku tengok macam mantap je lakonan dia.
maya karin dengan farid kamil toksah cerita la kan.memang meletops.

so uols,
kalau tak tengok lagi...lekaih-lekaih la p tengok!
menangis okey.
again and again.

nak spek macam farid kamil lah!
macam comel pulak kalau pakai spek tukan :P


p/s ~ nak cut my hair la pulak.gulp!


love,love,love

Ya Allah murahkanlah rezeki kami sekeluarga...berkatilah rezeki kami :)









sekian,

Terima kasih sudi baca...




dan doakan aku kurus dan cantik untuk kesihatan dan suami aku hehehe....Aamiin...




Ikhlas dari hati,
Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak.Aamiin ^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...