aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Monday, October 19, 2015

Oktober tahun ini

Assalamualaikum ^^

baiklah.

bulan september adalah bulan yang agak tidak memberangsangkan pada aku.
bukan sahaja aku,
anak-anak
dan jugak beliau.

kesihatan yang sangat tak menentu.
dengan ada sahaja tragedi septembernya.

tapi tak apalah.
semua dah macam cool down dan okay.

bermula dari episod anak anak demam secara berjemaah.
yelah cuaca kan jerebu.
tambahan pulak kadang-kadang depa ni main tak kira waktu.
dah elok depa macam nak sihat...aku pulak sambung....

aku cuti dari 11-16hb tu..tapi cuti pun macam tak berapa nak cuti..sebab tak berapa nak sihat.masuk kerja hari khamis sehari pun dah meleweh je...nasib jumaat sabtu tu cuti.
tapi sepanjang 20 -24hb sebelum raya haji tu aku dah macam tak boleh nak tumpu apa apa...demam selesema.nasib bos okay dan memahami.

Itu kisah lepas.

Kisah bulan Oktober.
Bulan kelahiran princess...
Sudah tiga tahun anak pintar ini.
Semoga allah swt sentiasa kurniakan anak bonda dengan kebahagiaan dan hidup yang sentiasa dalam rahmat Allah  swt.

Pantas sungguh masa berlalu.

Ada lebih kurang satu minggu untuk menukar semuanya.

Perasaan sekarang lebih ke arah fikirkan masa ke depan.
Mampu doakan yang baik baik sahaja.
Dan aku harap semua doa yang baik untuk kami sekeluarga.

Bukan susah untuk buat keputusan ini bila dah nampak setiap jalannya.
Insyallah,bila kita doa yang baik baik,minta yang baik baik allah swt  pasti beri yang paling baik untuk  kita.

Masa bulan tujuh, aku rasa macam slow.
Sekali pejam celik pejam celik dah bulan sepuluh daaaa

Sekian,

Terima  kasih  sudi  baca ;)
Love ,
Raihana  Humaira
Aydina  malaeka  tihany  ,
Alexander  seth  ukasyah .


Doakan kami  sekeluarga  murah  rezeki ,  bahagia,dan sentiasa  hidup  dalam rahmat Allah  swt.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...