aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Wednesday, May 11, 2016

terasa eh...

11.mei.2016

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..masih mampu menaip lagi disini.
last entry bulan tiga.
pehhh bersawang beb!

bukan tak ada story best nak di ceritakan disini...banyak sangat tapi entah...

dulu-dulu kalau sebulan ada 30 hari...entrynya mungkin sampai ke 50 walaupun kadang-kadang story merapu meraban...hahaha
sampaikan cerita jalan kaki ke tempat kerja pun aku tempek dalam ni....
tapi entah...lani macam ruang nak update tu gila terhad.

sekarang ni...
nak cerita apa apa pun kena fikir banyak benda...
agak-agaknya entry ni kang ada pulak buat orang terasa ye dak???
selalu dah kena...kita update pasal benda lain tetiba orang lain pulak yang makan cili padi!
tetiba terkonflik disitu kannnn

payah bonar!!!

memang la betuiii orang akan kata tulis jelah apa yang nak ditulis...
blog hang.facebook hang...
be yourself.
cakap memang senang...hembus bukak mulut keluar suara...
tapi balik balik yang kena sapooo hakakkkk jugekkkk...

zaman sekarang mana ada zaman kalau terlajak taip boleh delete dah.
zaman lani zaman printscreen.
baik komen.
baik chat.
baik gambar-gambar.
simpan buat bukti.
esok esok sonang nak saman.
bahaya uols!

tapi sekarang ni zaman expose sangat pun tak berapa bagus...sebab musuh ada dimana mana...


bila orang tanya aku mana entry baru kau jemah...
aku akan jawab...blog pergi bercuti...dah habis cuti nanti dia kembalilah kepangkuan jalan...hahaha
sebab mood aku lani...sentiasa diawang-awangan...
hoiii laki asyik manjakan den oiiii...
lomak dah banyak ni haaaa

eh eh eh tengok ler kalau mood aku baik esok esok aku update lagi okay.


okay lah.

terima kasih sudi baca.

panjang umur aku update lagi.


love,

Raihana humaira.

2 comments:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

Finally,
hakak update jugak yer kak..Teruskan perjuanganmu Rai..Haku ada backup mu..hehehe

Raihana Humaira said...

Hahaha nak updateee jenuh bercintaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...