aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Thursday, March 17, 2011

telefon bimbit penyebab mati pucuk.


owh...hari ini aku nak story tentang telefon bimbit,hp,handset,telefon genggam etc la yang uols panggil menda yang dok bergayut berjam-jam dgn kekaseh hati uols tu kan..
kalau tak bergayut pun jap2 bunyi..bip...bip..bip..tanda sms masuk~tapi aku rasa lani semua pakai yang canggih yang boleh dengar lagu hikhikhik
APA??????
kau tak tau rupa telefon bimbit?
menipulah..zaman skrg ni..budak2 umur 5tahun pun pergi taska bawa hp tauuuuuuuuu

okep...okep...takmau la membebel pasal tau ke tatau ke...
ni nak story tentang TELEFON BIMBIT BOLEH MENYEBABKAN MATI PUCUK!!!
hooooo kalau kau lelaki mesti kau gerun kan...
kalau kau perempuan mesti kau terfikir kan...
majoriti lelaki akan meletakkan telefon bimbit mereka di dalam poket seluar kan?jgn menipu...betul kan...sbb laki aku pun buat benda yang sama cuma dia ni bertamadun sikit sbb selalu letak dalam porch bag dia..hikhikhik

okeh...aku pun banyak terbaca tentang story ni dalam paper...&aku buat research dalam IT...huhuhu
memang benar story pasal ni wujud...~jangan kau,aku study dulu sebelum tulis menda ni semua...kang tak memasal je aku kena saman okep ;p

so kepada kaum lelaki di luar sana...jgn letak hp dalm poket seluar lagik erk...kerana radiasi telefon bimbit sangat tinggi...dan membahaya kepada hormon dalam tubuh anda....
radiasi telefon bimbit boleh mematikan sperma.
hOHohoho jika terlalu banyak kecanggihan ini lah jadinya...
normal la ciptaan manusia mesti ada cacat celanya...tak akan ada yang benar-benar sempurna...
aku hanya mampu pakai telefon bimbit biasa je...budak sekolah pun dah pakai BB dan iphone tau la ni....hahaha ~Ada sapa-sapa nak bagi aku i-pad ke?tetiba...keluar topik..HAHAHAHA

4 comments:

Qu NazRyn said...

yeke beb?? kalo pmpuan pn lehmati pucuk gakke?hahahaa btw, nice info

~zaira~ said...

hehehe
alamak...tu belum di uji kaji..nanti dah di uji kaji..i bagi info lagik okeh...

Qu NazRyn said...

hehehe kena ujikaji laa...sbb hp i tu umpama laki i... 24-7 berkepittt je kemana2... adehh bhya taw ...hehe

~zaira~ said...

hahaha berkepit xpe..jgn u telan hp tu sudah..ngeh3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...