aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Friday, January 4, 2013

93days berpantang .




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله و بركات



dah 93hari berpantang,
oh pantaskan masa berlalu.
kejap je....
lagi 7hari cukup 100hari...
hoi hoi hoi...apa ni dok ushar ushar...tadak maknanya weii...lelaki kacak tu sibuk beroperasi,kerja sana sinun.

so far alhamdulillah,berjaya jugak berpantang kan..pantang minum ais,pantang makan yang sepatutnya...
hopefully dapatlah berpantang ais untuk tempoh 6bulan lagi.
berbengkung pulak,lepas ni dah boleh tanda wishlist PB,sebab dah dapat.
yeay....
alhamdulillah.
rezeki :)

and sekarang dak princess makin membesar.
berat so far lagi 8kg to capai target.
ishh...yelah aku kuat makan maaa,tak boleh lambat makan mesti rasa lapar je lepas menyusu.
tapi berat aku tak naik la..sebab dak princess tu memang kuat menyusu.

yang penting sekali,dak princess 3bulan dan masih belum mempunyai adik dan langsung tiada tanda-tanda bakal mempunyai adik sebabnya..yang addddoooooo muahahahha

oklah...cau cin cau..
tidur,tidur,tidur untuk kecantikkan diri ini....




love,love,love

Ya Allah murahkanlah rezeki kami sekeluarga...berkatilah rezeki kami :)





sekian,

Terima kasih sudi baca...




dan doakan aku kurus dan cantik untuk kesihatan dan suami aku hehehe....Aamiin...




Ikhlas dari hati,
Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak.Aamiin ^^



2 comments:

mama aini said...

assalam..ehem berpantang 100 hari ek..selamat berpantang & elok menyusukan baby sendiri ..

Raihana Humaira said...

wslm mama aini,
a'a rai berpantang 100 hari.
insy.Allah semoga susu ni ada sehingga baby 2tahun.doakan rai ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...