aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Thursday, November 14, 2013

kisah my ex bos yang sangat special


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله و بركات


Agak lama jugak aku tak menulis di sini...
nak kata bizi sangat sangat tu tak lah...

nak kata tadak idea...memang bersepah dalam otak merah jambu ni...tapi masalahnya...bila nak taip je hilang...tak dapat dikesan.

baiklah.

baru baru ni di opis dah bertukar bos.

bukan nak cerita tentang bos baru...
tapi bos lama.
 bos baru so far okay :)

tapi tulah....bila kita dah terlalu rapat dengan bos lama...sampai rasa macam dia sebahagian dari hidup rasa sangat tak best bila dia tak ada.

my ex bos sangat lah baik!
teramat baik!

kau tahu...bila aku atau staf lain ada big problem dia boleh duduk sembang sembang bagi idea dan share everything sama sama.

kita tak rasa macam dia bos.
tapi kita hormat dia secara natural bukan secara paksaan.

Dan sekarang honestly la aku rindu beliau.
Oh rindu sangat.
Bukan mudah nak cari bos macam kak siti.
Memang semua bos aku baik tapi myb kak siti perempuan kan so kami close lebih la...sampai share everything story pasal anak pasal masak pasal macam macam.
Bos aku semua okay okay je..tadak yang tak baik.tapi yang sebelum ni semua lelaki kan...so yang ni perempuan tu yang rapat dia lain macam kot...jakun dapat bos sama gender dah tu baik sangat.
Selalu baca orang kata bos perempuan ni kerek ebih...bossy laa sangat suka di up up tapi tapi tapi my ex bos tak nooo elokkk sangat perangai.
Boleh sembang sembang kosong lepas meeting. 
Cerita 
Gelak gelak

Kalau kita buat kerja tak betul dia tegur dengan sangat sopan.
Buat kita tak terasa terhentak pun hati. Kita boleh terima dan rasa nak perbaiki semua.
Ya allah...
Sungguh 2tahun beliau jadi bos rasa singkat sangat.
Kalau la dekat rasa tak nak beliau tukar.

Apapun semoga allah swt terus merahmati beliau.
Dan until now...
Masih tersemat satu kata kata beliau 
"Bukan mudah nak dapat reja.dah reja ni jaga reja baik baik.jangan dok buat perangai"

Oh rindu!
Rindu sangat!



My ex bos yang sangat super best!


Orang lain tidur dah berzaman...aku lepas update order baru nak update blog dah tuuuuu baru nak zzzz ayooooo kerja sungguh ni!

love,love,love

Ya Allah murahkanlah rezeki kami sekeluarga...berkatilah rezeki kami :)




sekian,



Terima kasih sudi baca...




dan doakan aku kurus dan cantik untuk kesihatan dan suami aku hehehe....Aamiin...



Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.doakan kami supaya dapat anak kembar dan semoga dipermudahkan bersalin zuriat kedua kami dengan sihat sempurna serta dimurahkan rezeki yang halal,dipermudahkan kehidupan di dunia dan akhirat serta bahagia senantiasa!Aamiin ^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...