aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Wednesday, January 22, 2014

jumpa adik baby ^^


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله و بركات


Alhamdulillah
semalam scan 4d
bawak princess tengok...dia teruja sangat siap sebut adik bila tunjuk di screen.
gender pun doctor dah detect.
rasa lega sangat tengok semua sihat.
18hb ni repeat scan lagi.
tak sabar okay.
rasa fall in love sangat.

seronok dapat tengok baby gerak gerak kiri kanan.
doctor kacau dia suruh bagi mengiring nampak muka.
oh sungguh...bila tengok di screen seiras dengan walid.
okay la kan.

jadi tutup spekulasi nurse dan doctor di kd dan kk yang tak dapat detect bunyi jantung baby.
mungkin patut tukar kot peralatan tu...dah lama kot kan.hehehe

nama dah siap.
hehe laju kan.







semoga allah swt permudahkan segala urusan kami anak beranak dia dunia dan akhirat.
tak sabar nak tunggu bulan 2 nak shoping baju adik baby dan semestinya kain baju princess jugak la kan.
baiklah round ni kena shoping baju again.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...