aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Monday, September 29, 2014

doa itu sangat bermakna.

Assalamualaikum ^^


Lama kan tak gosip disini...

dun wory masih hidup dan bernapas lagi.
tak sengaja membiarkan blog kecintaan ni bersawang dan berhabuk sedemikian rupa.

rindu sangat nak bercerita disini.

sebolehnya nak bercerita kisah kisah yang indah.

sejujurnya,
dari bulan dua belas last year hidup jadi lintang pukang.
dah macam tak ketahuan.
hidup kami bertigalah.

until now.

harapan sangatlah tinggi untuk bahagia sepertimana satu ketika itu.

hanya mampu berdoa sahaja kini.

nak bomoh bomoh memang tak ada dalam kamus hidup lagipun Allah maha berkuasa...doa doa kami anak beranak insyallah dimakbulkan allah swt.

kami yakin.
sangat yakin.

dan....mungkin aku jugak perlukan doa doa dari uols untuk kami...
apa kata.... ambiklah sedikit masa dan tadahkanlah tangan berdoa untuk kebahagiaan kami sekeluarga...

aku tak mampu balas jasa baik ampa semua dengan sedekah kami dengan sedikit doa...
sungguh...

kuasa doa mampu mengatasi segala-galanya bukan.

mana tahu doa ampa antara yang allah swt makbulkan...

doakanlah kami sekeluarga bersatu dan bahagia hingga bila bila. itu sahaja.


*terhenti*


kasih sayang dan cinta yang tak pernah kurang dari hati ini...sungguh...semoga beliau sentiasa memahaminya....

anak anak dan aku sangat perlukan beliau sampai bila bila.


we love you so much!!!


ikhlas dari kami,

Raihana humaira
Aydina Malaeka Tihany
Alexander Seth Ukasyah


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...