aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Monday, December 1, 2014

kegembiraan ini.

Assalamualaikum  ^^

Starting  with  a new  header
A new me
A new life
A new report
A new storytelling
A new chapters

And ofkos a new love story right!

Hahaha

Tak semudah abc.

Cinta tak bererti  pada lelaki sahaja.

Cinta boleh jadi kita mencintai  diri sendiri  dan now anak anak and family,kawan kawan kan....


For  the  first....aku fikir nak draf semua entry  yang lepas....tapi bila fikir balik...itukan jalan cerita  jadi kenapa perlu draf.
Itukan siapa aku...
Biarlah...jadi pengajaran untuk semua.
Jadi pembelajaran.
Dan panduan.

Juga peringatan buat aku.

Kenangan  tu bukan  semuanya pahit....walau pahit bagai hempedu  tapi tetap ada value kemanisan  tu.

Aku jenis yang mudah.
Mungkin nampak tegas sedikit tapi manjanya lebihhhh dohhhh hahaha

Perasaan  aku sekarang.
Entah zero kot.
Malas nak fikir.
Orang kecewa  memang begitu  wakakakaka

Ces....tetiba terkata diri sendiri.

Tapi tak apa...dah ada ubat luka tu.
Gituuu kauuu.

Now,
Aku dengan anak anak sangat ok.
Alhamdulillah

Hidup seperti  biasa.
Dan kebiasaannya.

Sibukkan diri kami bertiga dengan macam macam aktiviti.


Baiklah ,

Terima kasih  sudi  baca.
Doakan aku dan anak anak bahagia  di dunia dan akhirat  serta murah rezeki  kami ;)



Love,

Raihana  humaira
Aydina  malaeka  tihany
Alexander  seth  ukasyah



2 comments:

Dzil said...

Itulah yg sebaiknya... Rai, find your inner strength and move on to a new chapter... life is beautiful..

DYatie ABakar said...

Rai.. Yt doakan kebahagiaan Rai dan anak-anak dunia akhirat. Allahhummaamin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...