aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Thursday, November 8, 2012

my wishlist

Assalamualaikum ^^

Yeah....
tetiba hati aku terbekenan dekat menatang ni....
hoiiii...tertambah wishlist aku untuk next year...
insy.Allah nak grab next year...this year aku plan nak grab emas and car seat untuk Aydina Malaeka Tihany.
hai la anak..tengok omak bonda kamu ni...semua menda dia fikir nak beli untuk kamu..hehehe



tapiiiii....aku memang nak menda ni sangat...................................

T_T






hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aku nak menatang ni................

nak suruh lelaki kacak tu bagi hadiah...macam aku nak mintak benda lain dekat dia..apakahhhhh...hahaha
tapi kalau dia murah hati nak bagi aku terima dengan hatiiiiiiiiiiiii yang sangat gumbira....

uols doakan lah ye ^^

fuh,..fuh...aku tiup supaya pesanan ni sampai dekat insan-insan tersayang hahahaha


Sekian,
Terima kasih sudi baca...

Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak.Aamiin ^^


2 comments:

Zura Anif said...

same la kte rai..... zura pun nk sgt menda ney... ble la agaknye ley dpt...hikhik

Raihana Humaira said...

hahaha....
tula kan....bila nak dapat cabutan bertuah niii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...