aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Sunday, April 7, 2013

baju PILIHANRAYA


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله و بركات


haish
kejap je dah nak masuk ramadhan kan?
macam cepat je masa berlalu.
tak apalah
dah ganti belum puasa yang lepas lepas ni?
kalau belum cepat cepat la puasa ganti.

aku pulak tengah berfikiran tema apakah baju raya tahun ni.
haish
dulu berdua,sekarang bertiga...
jadi kena la prepare lebih lebih.
kena buat persedian awal.

aku siang,malam,pagi,petang,hujan,panas,mendung dah story bertiup kencang dekat pakcik hensem tu supaya sediakan bajet untuk baju raya weols.
haha
sory okey,omak bonda dengan anak nak pakai satu set.
meletops giteww
tapi tak apa.
incik suami usah bimbang...
nanti coming soon keluarlah geng incik suami ye.
bukan satu tapi tiga.
eh
tetiba.
insy.Allah murah rezeki kita kan.

kadang-kadang aku fikir,
baju masa raya lebih mahal dari sebelum raya.
uols setuju ke tidak?
sebab tu dulu aku suka prepare awal-awal.
sebelum puasa lagi aku dah prepare baju dekat family.
sebab kadang-kadang masa raya ni,peniaga letak harga tinggi kot.
jenuh nak tawar...dan kita ni masa tu nak tanak terpaksalah beli..sebab hati dah berkenan dan naluri napsuuuu nak pakai baju baru tu membuak-buak kan.

baiklah.
tahun ni berharap dapat baju baru,
tak banyak pun takpeee
asalkan dapat 5pasang sudah.
5pasang jeeee jeeee jeee

kes balas dendam sebab raya haji tak dapat pakai baju baru.


haha

hoiii puasa dulu
baru pikir nak raya!!!


love,love,love

Ya Allah murahkanlah rezeki kami sekeluarga...berkatilah rezeki kami :)












sekian,



Terima kasih sudi baca...







dan doakan aku kurus dan cantik untuk kesihatan dan suami aku hehehe....Aamiin...






Ikhlas dari hati,
Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak dan doakan kami supaya dapat anak kembar!Aamiin ^^


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...