aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Wednesday, August 1, 2012

cash out nuffnang uols banyak!

Assalamualaikum ^^

gambar gedabak supaya nuffnang bagi aku duit yang banyak!Aamiin.....


okeh,di malam yang sejuk ni...
aku nak meluahkan rasa...
secara jujurnya...aku memang la menggunakan nuffnang untuk blog aku ni...

tapii.....
aku sepatah haram pun tatau apa tu BE,macam mana nak dapat duit dari nuffnang yang aku tau cumalah check duit aku..bertambah sikit-sikit dah nanti boleh cash out.
bila atas dari rm50.00 boleh cash out kan...
tapi aku tunggu cukup rm100.00 jelah dulu...

kekadang kemain aku baca blog uols,cash out duit nuffnang riban riban,
aku nak dapatkan rm10.00 pun merangkak je.....
dengki tauuuu.....
cer share tips dengan aku sikit....

kalau uols,yang tau cara menggunakan nuffnang dengan lebih tepat dan terperinci silala tunjuk ajarku sifu...
siyes aku amatlah memerlukan tunjuk ajar dari uols.

ok,baiii....

sekian,
Terima kasih sudi baca...


dari aku yang kudus pasal nuffnang....

Ikhlas dari hati,
Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Walid dan Bonda kepada zuriat-zuriat kami yang soleh dan solehah.Semoga Tariq Huzairi cepat ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak-beranak.Semoga anakanda lahir dalam keadaan sihat,sempurna,selamat dan semoga aku bersalin normal,ikut due 10.10...Aamiin...   

4 comments:

Junjun F. said...

Same la tak pernah cash out pun. Huuu

Raihana Humaira said...

selalu check tak?mesti banyak je kan....

jal said...

tak pe blajar plan2, Jal dulu pon macam tu lepas baca entry kengkawan, buffered earning , sponsored post, cashout, semua Jal dah rasa.

jemput baca MAGGI mampu membunuh

Raihana Humaira said...

jal ~ seronoknya....moga2 rai pun dapat macam tu jugak.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...