aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Sunday, October 28, 2012

korban la weiii

Assalamualaikum ^^
lama tak update blog kan...

sibuk sangat orang dalam pantang ni.
haish...

selalu dah menaip entry separuh jalan then draf...bersepah-sepah dalam blog ni dok draf je.

aktiviti sekarang membelek cik baby je.
tak terlambat rasanya nak ucapkan selamat hari raya aidil adha.

kali ni beraya di grik,memang turn sana pun,raya dalam pantang.
pakai baju raya masa raya puasa tu je...
timbang berat ritu dah loose banyak lah jugak.
insyAllah akan teruskan misi sehingga rasa badan ringgan je.

Alhamdulillah,
setakat hari ni stil breastfeeding baby.
walaupun susu tak meriah sangat tapi akan berusaha jugak.
pray for me ye...
doakan aku tau uols!

nak tempek lah gambar kami bertiga...
masa 22hari pantang,sehari sebelum raya ke haji.
and,guesss what!
hidung aku dah tak kembang semangkuk lagi.!
teruja omak bonda tau...





Sekian,
Terima kasih sudi baca...

Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak.Aamiin ^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...