aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Friday, October 12, 2012

present my chenta hati :)

Assalamualaikum ^^

terlalu ramai yang msg,ramai yang bertanya di fb...geng blogger....sory alls...yang mana tak add fb tatau la kan...

aku telah selamat melahirkan seorang puteri,
supriseeee kan puteri...actly kebanyakkan semua orang teka boboy...hehehe

dah rezeki...
next entry aku story pasal proses memberanakan diri ye....

nowww present my princessss chenta hati

Aydina Malaeka Tihany bt Tariq Huzairi
lahir tepat jam 16.34 pada 04 oktober 2012.

nexttt aku story pasal kisah bersalin ye.


ok,baiiiii....

Sekian,
Terima kasih sudi baca...

7 comments:

Mrs Arjuna said...

Tahniah Rai & suami...

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini..

tahniah dapat baby, sukannyyaaaa...

alamak susahnya nama, mesti susah cikgu nak daftar nama anak nanti.. sori lawak je akak, sebenarnya cantik nama tu ...

salmia saidin said...

comelnya nama..
selamat berpantang! :)

cikpingu said...

cumel.. suke plk nme aydina 2..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

tahniah awak ! :)

e k i n ♥ y u s r i said...

tahniah
panjangnye nama baby
tp sedap...

izfanora said...

tahniah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...