aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Sunday, July 12, 2015

Love.

Assalamualaikum  ^

Kegilaan apakah ini...
Seriously, now i feel like I'm mad,stressed  out ,  sad , happy , in love, guilty and all everything...

Satu juta rasa dalam hati dan diri.

Kiri dan kanan.
fuh....

Walaupun dalam hati selalu kata...
Tak salah pun buat macam ni....dan kebenarannya adalah totally salah!

Gila aih,
Honestly my life agak kelam kabut  a few weeks...
and untuk terapi yang amat dasyat...
I do something yang memang dah lama menjadi impian.

Pejam mata sahaja dan buat semua tu.

Well
well
well

Perempuan...memang begitu...lepas buat apa apa baru nak fikir menyesalkan.
hahaha

Okay aku je kot macam tu.
tettt

And now aku agak kagum pada diri sendiri sebab berjaya bangkit dan menentang mereka mereka yang mengacau bilaukan hidup aku.

Selama dua tahun aku berjaya membesarkan anak anak dengan hasil usaha sendiri.
dapat buat sedikit savings.
setelkan hutang kereta.
setelkan semua hutang yang tertangguh.
oh...sungguh rasa macam wahhhh bahagianyaaa hidup tanpa bebanan bulanan nak bayar itu ini.
rasa macam....ehhh bulan ni kan aku aim nak beli ini...bulan depan ini...
macam lapang je rasa...

Ya...aku rasa ini rezeki anak anak dan keluarga.

Alhamdulillah,
bulan ramadhan ni banyak hajat dah terlaksana.

And...secara tidak rasmi lagi...seseorang telah bersama kami.
dan so far our family sangat okay (next entry akan diceritakan )
Dan yang paling penting dia sangat sayangkan anak anak dan anak anak pun sangat sayangkan dia.

Harap harap jodoh hingga ke menutup mata sampai syurga...

Dan tolong doakan kami bahagia...bukan sahaja di dunia...tapi di akhirat.

Sekian,
terima  kasih.

Love,
Raihana  Humaira
Aydina  malaeka  tihany
Alexander  seth  ukasyah

Doakan  semoga  kami  sekeluarga  murah  rezeki  dan  bahagia  sentiasa  :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...