aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Tuesday, June 7, 2011

pelik dengan costume tapi mampu buat orang gembira!

Assalamualaikum ;p

petang tadi terbaca satu artikel kisah seorang lelaki yang cacat...
dia adalah seorang bapa yang amat unik okeh.
uols bayangkanlah setiap pagi anak dia nak pergi sekolah dia akan pakai custome yang merepek-repek bagai dan akan tunggu bas sekolah sampai then say bye-bye...contoh custome yang dia pakai adalah macam ikan duyung,etc la..
depa laki bini ada blog dan selepas laki dia pakai baju2 ni si isteri akan ambil gambar then masuk dalam blog....
sekarang satu amerika baca blog depa okeh,kau jangan main-main yer....
depa baca dan siap menderma bagai lagi dekat lelaki ni untuk kos rawatan perubatan kaki dia!
menakjubkan betul dunia bloging ni kan!

silalah layan sebahagian gambar-gambar lelaki tabah ini...
aku suka sebab bukan semua orang mampu buat orang lain tersenyum dikala duka...
dan yang penting walau dia sakit dia tetap tabah mengharungi hidup dan mampu buat orang lain gembira...oh indah bukan?
manusia yang normal belum tentu mampu malah mungkin ada yang lebih teruk hari-hari bikin hati panas je....

ini masa jadi mariachi celebration
(misai tu xleh blah..suruh incik asben simpan misai gni jugak la....)


toga

secret service


yang ni masa watak dlm pilem twilight
(kalau tengok malam2 mati sakit jantung kot)


ini clown...kasut dia comei laa




ini adalah batgirl!
waooo seksi okeh!!!



yang ni tengah peling peling king triton


ini pulak jadi ursula dlm cite litle mermaid!







kalau nak tengok baca lagi cita tentang depa ni...uols boleh la link terus ke blog depa ye....ni linknya http://waveatthebus.blogspot.com/

tapi pada aku depa ni memang unik ada ke orang sanggup nak buat mcm depa ni..
kurang kurangnya depa ni menghiburkan hati orang!
aku respek okeh.....

sekian,
terima kasih sudi baca...
kalau rajin titplah komen uols ^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...