aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Friday, September 9, 2011

bulu dada lelaki yang paling hebat!

Assalamualaikum^^

Hye semua,
nak share something yang agak lucu dan rasanya boleh buat semua orang tersenyum...
sebab aku bila tengok ni dalam keadaan sedih pun tatap senyum bila tengok menda alah ni...
terfikir macamana depa boleh pulun buat lagu tu dekat badan depa...
sangat dasat oke!
aku rasa macam depa ni sangat kreatif sampai dekat badan pun buat macam tu...
hebat kan...ngeeeee

ni nak feling2 batman la tuuuu


yg ni konon buat versi jersi kot..hikhikhik


yang ni pulak mesti nak kata "akulah superman!"

  
yang ni nak buat versi gugurl kan..hikhikhik







 yang ni sangat mantap kot....aku suka love2 gtuuuu
(macam nak suruh laki aku buat mcm ni boleh?)hikhikhik


hebat kan?
ada sesapa lelaki lelaki yang baca post ni berani buat?
kalau berani buat silalah share gambar boleh jugak glamer kan..hikhikhik

p/s~ aku rasa nanti bila suami aku tido aku nak test la kepakaran seni lukis aku buat macam ni jugak....ngeh3x

sekian,
terima kasih sudi baca....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...