aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Wednesday, September 7, 2011

cacing gelang dalam perut budak berusia 10tahun

Assalamualaikum ^^

Mula-mula sekali aku nak warning gambar ni adalah sangat super duper geli dan jijik..kalau rasa tak tahan jangan tengok....
budak ni umur dia 10tahun tapi dah jadi penternak berjaya,
da aku rasa sangat berjaya kot
tak percaya?
fine,uols tengoklah gambar dekat bawah ni....
layannnnnnnnnnnnn
sumber aku copy dari sini







sebijik mana rupa mee aku tengok cacing gelang tu....
dan aku rasa amatlah bernasib baik sebab aku tak suka langsung makan mee
jadi kesimpulannya taklah tersekat nafsu makan aku...
tapi uols rasa uols akan makan mee lagi ka lepas tengok gambar ni?
kalau lalu lagi dalam masa seminggu uols memang kental la beb!

sekian,
terima kasih sudi baca...

5 comments:

bayu d'arts said...

ayoyo.....
ksiannye...
klu la di biarkan mcmn la...

ape kata lepas ni korg p cek plak perut masing2..
ntah2 lagi bjaya dr budak ni..huhu

~zaira~ said...

hahaha
tula itulah yang sebaik-baiknya....
semua kena checking lepas ni...huhuhu

bayu d'arts said...

mn yg buncit semacam je elok la p cek cpt..haha

pRiNCe said...

thnx ye sbb bg back link...terharu..sob3..:)

~zaira~ said...

bayu ~ hahaha yg buncit semacam je..buncit bersebab tak pe kan....

prince ~ haruslah...kena respek tuan punya artikel 1st...tak boleh main rembat ja..nanti kena hukum sula pulak..hikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...