aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Monday, July 7, 2014

3.julai.2014

Assalamualaikum ^^

Entry lepas penat taip jadi kena publish jugak kan :D

3.julai.2014 genap umur 26tahun(bukan lagi rahsia).lahir tahun naga.zodiak cancer...bukan ada penyakit cancer naaaa mahupun kanser hati hahaha.
Biarpun lagi 4tahun nak umur tiga puluh tadak hal la...muda lagi...aku akan tetap maintan perangai senget ni jugak kot.
Dan tatapppp muda remaja lagi....alah baru nak masuk 3 series bukan angka ompat lagi noks.

Rilex ler.

Seperti tahun lepas aku katakan.
Age just number.
Kalau kau tengok muka aku sekarang mesti kau kata ehh dik baru habis pmr ke...lagi sadis ada yang tanya result upsr ritu berapa a.hahaha
Hat ni aku auta.
Tapi ala ala umur lapan belas tu boleh diterima la.
Tadak kedut kedut cuma selekeh sikit masa mengandung rituuuu jaaaaaa....asal mengandung ja teruihhh out.pakai la baju harga 1k pun make up pangei ayang kamel muka aku tatappp fail.

Pembawakan.
*sedapkan hati sendiri*

Dan untuk uols yang baik hati lagi bijak bijak belaka ni.
Iols tahun ni cuma mohon doa jelah dari uols.
Doa apa???
Doakan iols sekeluarga gembira, bahagia di dunia dan akhirat.doakan murah rezeki tak kaya pun tak pa asalkan bahagia bersama keluarga tercinta!Aamiin aamiin aamiin.


Opsss dan doakan aku senang hati selalu...bukan apa bila senang hati baru ada mood nak update blog ni.
Kalau susah hati mood pun terjun tiruk dalam sungai.

Layan la gambar akak yang feling feling angjelinaa juling dalam pantang ni.





Kain lampin anak pun boleb laaa asal totoppp kan hahaha



Okay lah....baiii

Yang benar, 
Raihana humaira.
Perempuan gojes serta kurus hahahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...