aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Sunday, March 24, 2013

tips menurunkan berat badan


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله و بركات



Nak share tips ni.

mungkin tips ini terbaik di abad ini.


anda nak kurus?

mesti ramai yang sedang angguk kan?

kurus tanpa keluarkan duit yang banyak?

mesti ramai yang angguk kan?

kurus dengan kadar yang segera?

mesti ramai yang angguk kan?

yaaaaa
sekarang aku sediakan tips yang sangat memuaskan hati semua pihak.
dan aku yakin ia sangat berkesan.








Anda cuma perlu menggerakkan kepala anda ke kiri dan kanan,apabila ada yang menghulurkan makanan supaya semua orang tahu anda tidak mahu makan!




hurm sumpah menyesalkan baca!

konpem kurus kalau 15hari buat macam ni....
terus tutup semua kedai makan la lepas ni.


bukti?
tuuuuu
pengganas kiram tu kurus gila kot tak makan.
atau mungkin dia sebenarnya kurus kena sampuk(horor tak andaian aku ni)

eh

char keow teowwww tigaaaaaaaaaaaaaaaa

omak bonda nak makan ni...
bukan untuk sorang tapi untuk tiga :)



love,love,love

Ya Allah murahkanlah rezeki kami sekeluarga...berkatilah rezeki kami :)









sekian,



Terima kasih sudi baca...







dan doakan aku kurus dan cantik untuk kesihatan dan suami aku hehehe....Aamiin...





Ikhlas dari hati,
Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak dan doakan kami supaya dapat anak kembar!Aamiin ^^






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...