aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Sunday, December 30, 2012

2012 ---------> 2013



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله و بركات


2012 has been a great year for me.
happy,sad and everythings.

i got pregnant and Aydina Malaeka Tihany has borne.
Alhamdulillah,she sihat and sempurna.
rezeki kami murah,apa yang diidam dapat...oh...for me thats i call rezeki anak.

dengan bisnes aku yang boleh dikatakan Alhamdulillah.syukur...
bolehla buat beli barang kehendak.
keperluan semua lelaki kacak tu dah tanggung,so yang tinggal kehendak kenalah cari sendiri,if lelaki kacak tu ada lebih..dia akan penuhi kehendak isteri dia ni.

u know,
aku langsung tak expected yang nak pregnant this year,nak melahirkan and nak buat bisnes.
semua tu memang rahsia Allah swt.
since awal tahun 2011 aku hilang 3permata...and now...alhamdulillah....syukur sangat.

hubby pulak,
Alhamdulillah...murah rezeki dia...walaupun belum dapat duduk sebumbung tapi kami bersyukur...sekurang-kurangnya kasih sayang,cinta kami tetap mekar.
dia bukan jenis romantik at all...
entahla..sometime bila dia marah aku pun aku boleh rasa dia romantik..how come?hihihihi
haishhh....
biarlah merajuk,geram,marah macam mana pun...mesti rindu.oh perasaan tu tak pernah pudar walau seinci.
everydays memang kami akan bergayut berjam-jam.
sejak dari bercinta.and kekal macam tu sampai ke saat ini.
biarpun huby balik bercuti duduk dekat rumah,and aku pergi kerja...he always text me...or call temankan aku sepanjang perjalanan kalau drive sendiri.

pedulikan apa orang cakap.
tukan suami aku....so apa sahaja kalau bersama dia...semua akan rasa ok.biarpun masa tu aku tengah hangin satu badan.
my husband, the best boyfriend,the best husband ever!
siresly,
when u found your soulmate,huh....u know my feelings!


biarpun ada duka sikit-sikit dalam tahun 2012..but...tu semua tak terbanding dengan kegembiraan.

syukur,Alhamdulillah...
i have my own family,
loving,caring,romantic...husband....i means everythings lah dia...hehehe
beautiful princess Aydina Malaeka Tihany.
and mybe akan menambah lagiiiiii ahli keluarga...Aamiin.
cuma agak kurang percaya...
umur sudah hampir ke 25tahun.
am i old?
hahaha
okeh,terpaksa guna ayat ni...age just number okey. T_T

masih panjang lagi perjalanan kami sekeluarga.
doakan kebahagiaan kami hingga ke syurga.
melangkah dan melangkah....terus melangkah!

dear husband and princess,
bonda love uols so much....





love,love,love

Ya Allah murahkanlah rezeki kami sekeluarga...berkatilah rezeki kami :)



ok bai....




sekian,

Terima kasih sudi baca...


dan doakan aku kurus dan cantik untuk kesihatan dan suami aku hehehe....Aamiin...



Ikhlas dari hati,
Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak.Aamiin ^^


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...