aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Saturday, December 22, 2012

minyak yuyi ada campur minyak babi?

Assalamualaikum ^^


Parents mesti tau kan pasal minyak yuyi....
alah minyak yang tak bagi baby kembung tuuu....

minyak yuyi 


ok aku pun guna minyak tak bagi baby kembung...tapi minyak bebiku,minyak telon,sebab minyak tu berada sekali dalam foc gift set nr kan.jimat ye dak...


minyak bebiku

memula dulu ramai suruh aku beli minyak yuyi tapi aku tak beli pong,walaupun semua pakat dok cerita tentang kehebatan minyak yuyi ni.
why aku tak beli?
sebab aku pernah terdengar tentang minyak yuyi ni haram,and aku rasa was-was dan tak yakin jadi better aku tak guna.
dan paling penting seperti aku kata tadi..aku dapat minyak bebiku free.ngeee
bukan kau tatau aku kan berjimat-cermat aka kedekut

so baru baru ni tergempar dengan statement ni...



hurm...so apa nak dikatakan.
aku memang takan guna apa yang aku tak yakin.
uols macam mana?
for me kalau dah tau macam ni baik tak payah pakaikan....banyak lagi benda lain boleh pakai...bukan ni je ubat yang ada dalam dunia ni.
haish...


wallahualam,sekadar berkongsi saja...

love,love,love

Ya Allah murahkanlah rezeki kami sekeluarga...berkatilah rezeki kami :)

ok bai....


sekian,

Terima kasih sudi baca...




dan doakan aku kurus dan cantik untuk kesihatan dan suami aku hehehe....Aamiin...



Ikhlas dari hati,



Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak.Aamiin ^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...