aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Friday, December 28, 2012

90hari yang pantas.



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله و بركات



Sekejap je kan cuti bersalin 90hari :(
terpaksa say bye bye untuk cutimoon yang indah ini.

oh takpe...nanti kita akan berkerja dengan sesungguh hati...
banyak benda dah plan dengan patner kerja.
kiranya nak buat macam-macamlah.
semoga tahun 2013 memberi permulaan yang baik.

lepas ni dak iema pun akan cuti kawin bulan 2.
haisy...kejap je kan.
lepas tu dak princess pun ada kawan...
haip...bukan aku pregnant,dak iema la nanti..lepas dia kawin...lepas tu dak lea pulak.
hoiii meriah tahun ni tahun kawan aku kaweng.
makan nasi kenduri jolah.

persiapan untuk berkerja?
okeh aku reward 5helai baju kurung baru untuk diri sendiri.
sehelai baju batik dan yang lain baju kurung pahang.
tapi tengok tengok terbesau pulak...cesss
petanda apakah...hahaha jawab sat tu petanda kekurusan diriku ^^ okeh malu.

nanti Aydina Malaeka Tihany aku tinggalkan dekat tok aku a.k.a nenek dak princess ni la.
rumah dekat je dengan opis.dalam 5minit dah sampai.
jadi takde hal la kan..waktu kerja pun bukan lama mana.
kena susun kembali rutin jadual seupaya semua tak terabai dan merasa selesa.
Alhamdulillah,Allah swt memberi rezeki ini kepada kami sekeluarga.Aamiin....


love,love,love

Ya Allah murahkanlah rezeki kami sekeluarga...berkatilah rezeki kami :)



ok bai....




sekian,

Terima kasih sudi baca...


dan doakan aku kurus dan cantik untuk kesihatan dan suami aku hehehe....Aamiin...



Ikhlas dari hati,
Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak.Aamiin ^^




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...