aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Sunday, December 30, 2012

checkup 3month .



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله و بركات



Oh my wonderful sunday,
last sunday in 2012.
hurm...

today,
pergi monthly check up dak princess.
last month,
weight 4.5kg.
height 56cm

this month,
weight 5.5kg
height 58cm

bmi normal.
Alhamdulillah.
dak princess dah dapat imunisasi yang ke dua.
seperti biasa...tak banyak ragam and very behave.
oh..kagum okey.
boleh bawak jalan jauh la sayang!

now dak princess dah berpusing merata...
meniarap ada 2kali aku tengok...myb dia nak test kot hehehe
takpe sayang,
asalkan kamu sihat,cergas,cerdas,bijak,pandai tu dah buat omak dengan apakmu gumbira.

and now saat aku taip entry dak princess sedap tidur.
kalau tak jangan mimpi wei...
selalu aku auto publish je...tulis-tulis draf,sebab dak princess tu bangun...kendian ada mood continue...kalau tadak...draf ler sampai basi...ngeh ngeh ngeh

oklah...nak pump susu untuk dak princess,esok lusa masuk kerja....ohhhhhhhhh...nak nangis...kihkihkih


hambik kau...menyembur anak aku...baru lepas minum susu ni.



love,love,love

Ya Allah murahkanlah rezeki kami sekeluarga...berkatilah rezeki kami :)



ok bai....





sekian,

Terima kasih sudi baca...



dan doakan aku kurus dan cantik untuk kesihatan dan suami aku hehehe....Aamiin...



Ikhlas dari hati,
Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Bonda dan Walid kepada chenta hati solehah Aydina Malaeka Tihany binti Tariq Huzairi.Semoga Tariq Huzairi ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak beranak.Aamiin ^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...