aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Friday, April 15, 2011

hari memasak sedunia hari ini.

hari ini adalah hari memasak sedunia..
aku telah memasak dengan amat dasyatnya...
pagi2 lagi dah menggoreng pisang
lepas tu masak ciken cop untuk lunch
pada petangnya pulak masak pula keow teow goreng
rajinkan!~baik uols kata rajin dgn hati yg ikhlas XD
oh entah kenapa mood suka memasak secara tetiba hadir dalam hidup ini
sebelum2 ni bukan tak suka masak cuma kurang masa je ~ tetiba je ada ayat kaber diri
oh nanti bila lelaki kesayangan balik mau memasak kek
tapi belum pasti mau buat kek apa...
tapi yang pasti mahu mencuba dan si dia dah memberi semangat untuk aku buat kek
hehehe
tu yang lebih rasa power tuuuuuuuuuu
oh kek tersebut adalah hadiah kek hari jadi beliau~ngeee tapi kek tu belum tentu menjadi dan sedap tau...xpe mencuba xsalahkan...
hari ini apa saja yang terjadi semua perkara yang mengembirakan...
Alhamdulillah dan hari ini terasa diri lebih dihargai dan disayangi
oh oklah hari sudah lewat aku sudah mahu pulang ke rumah...
sampai bertemu lagi di belog belaan aku ini ya...
salam sayang ikhlas dari hati aku
selamat berhujung minggu uols...
semoga Allah swt sentiasa merahmati kita semua...

p/s ~ hari ni baru aku tau kenapa doremon dan nobita tanak datang ke Malaysia ni sebab kat Malaysia ada GIANT hehehe....adoii sebab tulah aku takboleh pinjam pintu suka hati kucen biru tu...hahahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...