aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Thursday, April 14, 2011

rindunya pada insan yang bergelar abang!!!


aku sedang rindu...
terlalu rindu...
sempat ke nak jumpa beliau
hurm...
hidung dah mula kembang kempis ni menandakan ayaq mata yang bertakung dah nak turun~cepat2 tolong aku ambil timba nanti boleh siram pokok bunga dalam pasu HIKHIKHIK
oh lama kan tak jumpa...
since last jumpa
kenduri aku 01.01.11 ritu je
lepas tu dah tak jumpa...
asyik chat dlm fb
share2 new pic kami dalam fb je
Ya Allah rindunya aku pada beliau...
abg,
adik rindu abg...
rindu sgt
nak sangat sandarkan kepala di bahu abg saat2 macam ni
banyak benda yang adik nak cerita
banyak benda yang adik nak menangis dekat abg
banyak benda yang adik nak gelak-gelak dengan abg
banyak benda yang adik nak ajak abg buat
abg,
adik rindu abg...
rindu sangat...
bila nak jumpa ni...
Ya Allah kau panjangkan umur kami supaya kami dapat bertemu...



uols jgn dok mengorat abg i okeh...HAHAHA


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...