aydina malaeka tihany

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Alexander Seth Ukasyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿ The Followers ✿

✿About Me✿

My photo
puan raihana humaira,masih muda remaja ;p,bonda Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah ,sangat simple,degil,sensitip,nakal,ceria,suka senyum dan sangat optimis dalam kehidupan .~doakan saya dan anak anak bahagia di dunia dan akhirat!~

✿tabung pahala✿

✿ Doa buat anakanda ✿

" Ya Allah peliharalah anak-anakku,Aydina Malaeka Tihany dan Alexander Seth Ukasyah selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah mereka, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah mereka dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezeki mereka. Ya Allah jadikanlah mereka sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umur mereka, sihatkanlah badan mereka, dan baikkanlah akhlak mereka, fasihkanlah lisan mereka, baguskanlah suara mereka untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Thursday, July 12, 2012

Karnival minggu penyusuan susu ibu sedunia 2012

Assalamualaikum ^^

since aku kerja dengan salah satu penganjur maka dengan itu aku pun terpanggil sama untuk mempromosikan menda...
kalau lah aku dekat k.l konpem aku p..mesti best kan....
mesti banyak free gift....
sesappa yang p tu tolong la bagi free gift tu dekat aku hahaha




kepada momy to be atau pun yang dah memang menjadi seorang ibu susu yang tegar*chewaaah*
sila la jenguk ke sini...kepada yang berdekatan la kan....tengok siap tiada bayaran lagi...

uwaaa nak p.......mesti ada booth jual storage bag,botol2 yang murah-murah kan...sob...sob..sob...
sentap tau bila fikir macam tuuuuuuuuuuuuu.....

ok,baiiiii

Sekian,
Terima kasih sudi baca....


Ikhlas dari hati,
Raihana Humaira isteri kecintaan Tariq Huzairi,Walid dan Bonda kepada zuriat-zuriat kami yang soleh dan solehah.Semoga Tariq Huzairi cepat ditukarkan ke kawasan yang berdekatan dengan kami anak-beranak.Semoga anakanda lahir dalam keadaan sihat,sempurna,selamat dan semoga aku bersalin normal,ikut due 10.10...Aamin...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...